söndag 29 augusti 2010

Rätt ok

Jag använder shapelinksgratis träningsdagbok som finns online, ett bra och roligt verktyg för att lätta hålla koll på sin träning tycker jag. Nu när jag fyllde i kvällens löpning (jähh!!!!) så såg jag att jag tränat 6h och 20min sen den 19:e augusti! Jag tycker det känns helt ok. Eftersom jag gick från 2 månader av att göra inget. Eller iaf 1½.

Så löpning då?? Jo jag har ju gett mig ut och kutat lite nu och då tidigare men läste hos Camilla om en bok om löpning så tänkte jag att ja. Den vill jag ha. Jag vill ha ett träningsprogram för en total nybörjare. Så jag kanske inte kutar järnet i 3 minuter och sen hostar blod i 25. Så jag beställde Löparens nya handbok och jag älskar den! Dels har den ett kapitel som heter "Vila dig i form"!! Och dels har den träningsprogram för allt från totala nybörjare till såna som ska springa maraton. Tror jag. Jag har precis kommit förbi kapitlet "Vila dig i form". Jag tyckte det var värt att läsa noga.

Nu blir det ett par dagar av träningsuppehåll tror jag då jag är ensam med barnen mån och tis. Kanske, kanske att jag tränar lite på tisdag lunch. Vi får se.

1 kommentar:

  1. Roligt att hitta hit :) Och tack för din kommentar hos mig.

    Krams!

    SvaraRadera