torsdag 6 januari 2011

Hrm

Jag tänkte, första gången då jag läste om Rivstarten att jag inte skulle kunna rivstarta denna vecka för vi hade lite för mycket besök inplanerat. Lite för lite vardag och lite för mycket fest och helg fortfarande. Och jo. Nog har det varit så! Det började tokbra i måndags men sen har det sakta dalat. Men nu är det slut. Inget mer speciellt inplanerat så kanske att jag kan falla in i rätt fålla igen imorgon. Om jag vill. Och det VILL jag ju! Go go. Ev ska jag träna, det beror lite på övriga familjen och om vi måste ta dottern till vårdcentral eller ej. Men matintaget ska iaf mätas och vägas och vara bra. Nu ska jag nog sova. Dricka lite vatten först bara.

4 kommentarer:

 1. Gogogo!
  Beach 2011 här kommer vi. Som hon på teve säger, då slipper jag stå i vassen? :)

  SvaraRadera
 2. annan: :) Ja precis! Har fyllt i checklistan nu. Ett steg framåt eller hur?? :)

  SvaraRadera
 3. Hejhej! Jag är också med i Rivstart 2011 och det var så jag hittade din blogg. Ville bara säga hej och önska dig lycka till! Jag har också haft en alltför "helg-liknande" första vecka, nästa vecka återgår jag till vardagen och då hoppas jag på bättre resultat :)
  /Alex
  ellexsandra.devote.se

  SvaraRadera
 4. alexandra.hallgren: Hej! Skoj! Och tack det samma! Vardag är bra på sätt och vis. Men helg och ledigt är bra på sitt sätt. :)

  SvaraRadera