måndag 27 september 2010

Lite arg

Just nu är jag faktiskt lite arg på mig själv. Om jag ska gå ner 0,8 kg per vecka kan jag inte hålla på så här. Ok?! Jag sköter mig rätt bra i veckorna, tränar och är duktig och sen låter jag helgen sabba allt. Verkligen helgen. Med början på fredag och slut på söndag kväll. Värdelöst. Men idag är idag. Och idag är jag bra!
Nu tex ska jag göra god och byttig köttfärslimpa och makaroner och lite olika grönsaker till det. Och så har jag tränat. Men -0,8 på torsdag kan jag bara tokglömma. Fanfanfanfan.

2 kommentarer:

 1. Hej
  Jag vill peppa dig, men jag vet inte hur!
  Att du kan om du vill vet du, men det där med vilja är inte så lätt, det vet jag. Man kan vilja men pressa bort viljan och man kan vilja men sätta andra saker före. Kanske kan du sätta lite lägre mål som känns bra, görbara även på helgen och när det är tungt. Man kan ju inte vara hur bra som helst hela tiden heller...
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Annan: du peppar fint! jag kämpar pöå med viljan! lite för mycket i helgen blev det, men ändå med måtta. och som du säger, man inte inte alltid lika på topp!Fast humörmässigt är jag rätt på topp och det är ju bra! :) Kram!

  SvaraRadera