måndag 6 maj 2013

Träningsutmaningen, vecka 1

Ja min deal med mig själv att jag ska träna minst 3 ggr/vecka gick fint första veckan! Jag fick till fem tillfällen och totalt 257 minuter. Matmässigt gick förra veckan inte så bra, men det var åas inte den veckans utmaning heller. Nu tänkte jag mig att träningen skulle få sätta sig så tar jag tag i maten sen. En sak i taget. Ett fokus åt gången. Man måste inte göra allt på en gång, har jag hör.

Tränigen gå?
step/styrka i måndags. 1 timme sjukt jobbigt pass, svetten droppade och det gör den i princip aldrig på mig.
PW i onsdags. 80 minuter av bästa sortens kompishäng. Varmt och soligt och helt mör i kroppen efter.
Simning i torsdags. Jag simmar verkligen inte fort det är så sant som det är sagt. Och en annan sak, det är väldigt tråkigt att simma. En massa nästannakna människor som räknar vändor. Kakel på ena sidan. Kakel på andra. Fram och tillbaks. Mental träning. Bygger pannben? 30 minter fick jag ihop.
PW i lördags, med samma kompis dock lite kortare denna gång, 50 min. Motvind och pollen.
Jogg i går. Jag skulle vilja skriva nåt om roligt. Skönt. Runners high. Men jag tänker, sendrag, pollen, varmt, motvind. Men lite skönt när det var över. Då kom jag hem och gjorde lite styrkeövningar. In alles 37 min.

Veckan som kommer är lite knäpp. Dels kortvecka och dels rätt mycket att göra hemma. Och en blodgivning på fredag. Men jag ska iaf köra step/styrka ikväll. Springa nån dag. Kanske två? Och jag tror jag ska försöka simma på fredag morgon. Kanske, eventuellt. Lite promenade på det så har jag mitt på det torra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar