måndag 22 februari 2016

Het kycklingpaj,10 p

En favoritpaj hemma är denna Heta kycklingpaj. Jag har nu räknat om den till smartpoints för att som den är "värd" att äta och det tycker jag nog!

Pajdeg
1 3/4 dl vetemjöl
1 1/2 dl grahamsmjöl
125 g Kesella 1%
25 g flytande margarin
2-3 msk vatten
1 krm salt
Blanda samman till en smidig deg. Låt vila i kyl ca 30 minuter och förgrädda sen i 7-10 minuter i 225 grader.
Fyllning 
2 msk jalapeños
1/2 grillad kyckling el kycklingfilé
1 gul lök hackad
150 g färska champinjoner
125 g Philadelphiaost , Light
1/2 burk chunky salsa (jag tog medium)
40 g riven ost, 12%
 
Rensa kycklingen (eller strimla filéen) och bryn sedan kyckling,lök och champinjoner. Tillsätt salsa och Philadelphiaosten. Rör om ordentligt. Bred ut jalapeños i pajskalet och lägg över röran. Strö över osten och grädda i 10-15 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar