måndag 1 november 2010

Fnulat och klurat

Jag har bestämt mig för ett paus från VV ett par veckor. Inte rätt och inte lätt men så får det bli. Jag ska försöka komma ikapp med mig själv lite och framför allt styra upp träningen på ett sätt som funkar med mitt knä. Jag kommer inte att moffa choklad hela dagarna för det. Men jag vet av erfarenhet att för mig så brukar det gå rätt bra med maten om jag kommer igång med träningen och nu är jag så långt ifrån igång med träning så det liknar inget. Och då blir jag lite låg. Och jättelåg av att ha ont. Men nu så. Jag tror att det blir bra så här. Jag ger mig själv max november ut (ok det blir fyra veckor) innan jag ska på invägning igen.

Så här får det iaf bli. Jag orkar inte med allt. Jag ska dock sätta ihop lite regler. Typ att fylla i checklistan till höger här alldeles oavsett vad jag äter. Och dricka mera vatten för som det är nu är jag yr i huvudet varje eftermiddag och inser då att jag bara druckit te och kaffe hela förmiddagen. Med lite tur ett glas vatten till lunchen. Och att inte äta godis på vardagarna. Det gör jag nog inte så mycket iofs. Men det är ändå en bra regel. :)

I övrigt kan jag tillägga att jag var och tränade innan jobbet imorse. Lite löpband och lite styrka. På löpbandet så gick jag och varvade med lite lite jogg. Det kändes bra. Jag har inte ont i knät nu. Vi får se hur dagen utvecklar sig. Kanske är det melodin? Lite lätt träning?

1 kommentar:

  1. Det låter bra sötis. Ta det som känns bra. Det måste ändå komma ifrån sig själv och får inte vara för mycket tvång. Då blir det inget vidare bra. Så skönt att knäet kändes bra idag! Om du vågar för knäet så kan vi simma någon mer dag om du vill, kanske?

    SvaraRadera