måndag 4 januari 2010

Metod

Vad kör ni andra viktminskare för metod? Jag har testat GI ett par gånger och det funkar superbra i kanske 3 veckor eller nåt sen får jag knallont i magen och det håller i sig jättelänge. Vet inte vad jag gör för fel men lika bra att testa något annat.
Jag har varit viktväktare vilket funkat bra men det är dyrt och tidskrävande att gå på möten så nu testar jag viktklubb.se.
Det som retar mig är att jag VET att det RÄCKER att äta mindre och röra på mig mer. Men jag fattar inte varför jag inte kan fixa det utan något hjälpmedel. Men det är ju som det är med det. Så nu sitter jag här och håller koll på kalorierna. :)

6 kommentarer:

 1. Ja det är inte lätt och ont i magen vill man ju inte ha. Jag kör ju GI och det funkar för mig...:-) Tack och lov

  SvaraRadera
 2. Cornelia: ja du är superduktig!! :D

  SvaraRadera
 3. Jag kör min hemmasnickrade metod kan man säga. Mycket GI-mat och tar ofta Nutrilett som t.ex mellanmål. Promenader, cykling och lite styrketräning.

  SvaraRadera
 4. Jag körde ju viktkoll ett tag efter att jack fötts.
  Nu kör jag ingenting, bara jogg.

  Men min regel är: ingen öl, jos, godis, chips på vardagar, bara fredag och lördag. Lätt som en plätt.

  Jag äter inte heller fikabröd och sånt på jobbet. Kemisten har en bra regel där, han smakar BARA om nån har bakat själv, aldrig om det är köpe.

  Jag tycker nyckel är motion, för det ger en positiv känsla innifrån, en känsla av att man blir starkare och friskare och den i sin tur för med sig att man inte är lika sugen på "onyttigt" osv.

  Sen vill jag inte ha nåt som är tidsbestämt, för när man uppnått sitt mål är det lätt att tycka att man själv är så himla bra - och sen börja belöna sig och vips, back to ruta ett.

  Nu ska jag sluta babbla.

  SvaraRadera
 5. Jag kör GI mer strikt i visssa perioder och med lite mer tillåtna kolhydrater i nästa, kanske någon form av blandad Gi och LCHF egentligen... tycker att det fungerar super! Hoppas du hittar nån metod som passar dig bra så du slipper få ont i magen...

  SvaraRadera
 6. Minna: Motion är så bra motivator (??). För visst är det så att man är mindre sugen och benägen att stoppa i sig en massa onyttigt om man känner sig fräscht nytränad!! Jag ska också strikta mig till snacks och sånt på fredag&lördag. Och inte ta fika på jobbet. För det är rätt ovärt oftast!

  Sandra: Ja nu begränsar jag bara hur mycket jag äter, men jag äter av allt! :)

  SvaraRadera